Stan van de Voshoek

Topper nieuwe jaargang

Stan van de

Voshoek

Stan van de Voshoek is onze nieuwe aanwinst voor dekseizoen 2021. Nu reeds een mastodont die in De Paardenkrant dan ook werd uitgeroepen tot meest imponerende hengst van de nieuwe jaargang.

Pedigree

Tinus van Aardenhof Florian van 't Rietenhof Ensor d'Elewijt
Aster van den Oudenbos
Loes van Aardenhof Lars van de Smidse
Christa van Aardenhof
Saar van den Egelenberg Kondor van 't Keerkenhof Koss uit de Vinkenpeel
Pia van 't Keerkenhof
Micha van 't Hof ter Waele Buffalo van 't Camillenhof
Mia van 't Hof ter Waele

In De Paardenkrant werd Stan uitgeroepen tot meest imponerende hengst van de nieuwe jaargang. We citeren: “Stan is een goed gelijnde hengst met diepte, goede verhoudingen, een mooi hoofd en veel uitdrukking. Ook in beweging gaat hij vlot over de benen en is er sprake van correctheid, afdruk en ruimte. Hij scoorde op alle onderdelen knap en is ook qua inteelt (slechts 1,56) interessant.”
Daar kunnen we niet veel meer aan toevoegen, en zijn interessante bloedvoering is dan ook de reden dat Stan de hengst is die uit onze opfok aangehouden blijft!

Hij heeft als vader de voor het leven goedgekeurde Tinus van Aardenhof die met Stan een derde goedgekeurde zoon heeft, en daarnaast ook enkele zeer goed presterende dochters voort bracht (zoals Louise-Marie van ‘t Langhof, Delphine van ‘t IJzerhof, Marina en Nina du Bois de Boussu, Helena van den Egelenberg).

De moeder van Stan is een grootramige dochter van Kondor van ‘t Keerkenhof. Ze werd als tweejarige kampioene in Ath en stond op kop op de officiële prijskamp in Diksmuide.

Bestellen sperma

Het bestellen van vers sperma, graag enkel telefonisch naar Eddy op telefoonnummer +32 (0)476 79 40 19