Type én beweging

Rubben van 't

Langhof

Rubben behoorde als jonge hengst bij de besten uit de nieuwe jaargang. Op de laatste keuring behaalde hij wederom bijzonder goede punten voor type én beweging.

Rubben van 't Langhof

Pedigree

Tibo van Luchteren Kondor van 't Keerkenhof Koss uit de Vinkenpeel
Pia van 't Keerkenhof
Victoria van Luchteren Buffalo van 't Camillenhof
Agri-Laure van Luchteren
Fleur van 't Langhof Matteo van 't Rietenhof Iwan van Aardenhof
Justine van 't Rietenhof
Lelie van de Kleine Heide Buffalo van 't Camillenhof
Fien van de Kleine Heide

Rubben blijft zich dan ook positief ontwikkelen en dankt deze topscores aan zijn mannelijke en compacte bouw met bijzonder veel snit en rasuitstraling. Hij staat op goedgesteld beenwerk en dito voeten. Tevens in beweging toont hij zich een echte hengst met veel houding, kracht en ruimte.

Zijn vader is Tibo van Luchteren en diens moeder Victoria is een klasse apart. De moeder van Rubben is de blauwschimmel Fleur van ’t Langhof die derde op tal werd tijdens de Nationale Prijskamp 2020. Als jaarling werd Rubben kampioen in Oudenaarde, Deinze en Appels.

Zijn producten ogen veelbelovend waarbij ze duidelijk de schwung hebben meegekregen van hun vader. Uit zijn eerste jaargang wist Arjan van ‘t Hoogeinde een eerste plaats te behalen in Waasmunster en de vosschimmel Donna van de Musschoot was het beste merrieveulen tijdens het Waals Kampioenschap.

Bestellen sperma

Het bestellen van vers sperma, graag enkel telefonisch naar Eddy op telefoonnummer +32 (0)476 79 40 19