Stan van de Voshoek

Nieuwe aanwinst, nieuw bloed

Kobus van de

Klaverhoeve

Kobus van de Klaverhoeve komt ons hengstenaanbod voor 2022 versterken. Met deze bruine bieden we niet enkel een imposant vaderdier, maar komt ook een volledig andere bloedvoering ter beschikking!

Pedigree

Condor van de Bouwhoeve Robert van 't Clerckshof Doris II van de Capreton
Elise van de Bomlozeput
Bella Hannes van de Capreton
Aleid van 't Ovelaar
Daisy van de Klaverhoeve Lutteur van Wooldink Tuur van Hansevelde
Kelly van Wooldink (Keur Pref)
Priscilla van de Klaverhoeve (Keur) Udo van den Houwenberg
Irma van de Klaverhoeve

Met zijn andere bloedvoering en inteeltpercentage van slechts 0,59% is Kobus een zeer goede aanvulling voor de Belgische fokkerij.
Als vader staat de hengst Condor van de Bouwhoeve te boek. Deze zeer sterk bewegende vos werd als veulen kampioen in Gerwen en bleef ongeslagen op de Nederlandse hengstenkeuring waar hij steeds 1A werd geklasseerd.

De moeder van Kobus is de zwarte Daisy van de Klaverhoeve die is geboren uit de bruine Lutteur van Wooldink en de zwarte Priscilla van de Klaverhoeve. Deze Priscilla werd nationaal kampioene merries met afstammelingen én verkreeg voor haar goede nafok, waaronder twee goedgekeurde zonen, het “Keur predikaat”. De moederlijn gaat verder terug naar de legendarische Irma van Brandevoort en Vera van Popkensburg.

Behalve immens veel (fok)kwaliteit voert Kobus dus ook bijzonder veel kleur in zijn bloedlijn. Dat vult hij aan met veel hengstuitstraling, een harmonieuze compacte bouw en bewegingen die hij met veel schwung en houding laat zien.

Bestellen sperma

Het bestellen van vers sperma, graag enkel telefonisch naar Eddy op telefoonnummer +32 (0)476 79 40 19